Szia, üdvözöllek a Varrd meg magad! tanfolyami oldalán!

Szeretném megkönnyíteni neked az oldal használatát, így összegyűjtöttem a leggyakrabban felmerült kérdéseket.

Ha valamire nem találod itt a választ, akkor nyugodtan kérdezz a fenti Kapcsolat menüponton megtalálható elérhetőségeimen is!

Regisztrációval és belépéssel kapcsolatos kérdések

Az oldalra csak az regisztrálhat, aki jelentkezett valamelyik tanfolyamra.

Az elérhető tanfolyamokat, és a feltételeket a Tanfolyamok menüpontban találod.

Olyan felhasználónevet választhatsz, amilyet csak akarsz, a lényeg az, hogy más még ne használja ugyanazt. (Használhatod az email címedet is, legfeljebb a @ utáni részt hagyd el belőle.)

A felhasználóneved később már nem lehet módosítani, de belépés után a profilod beállításainál megadhatsz egy becenevet (ami már lehet olyan is, amit más is használ), és beállíthatod, hogy az jelenjen meg a hozzászólásaidnál. (Ebben az esetben ne felejtsd el bejelölni, hogy melyik legyen a “Nyilvánosan megjelenő név”.)

Belépni az email címed és a jelszavad használatával tudsz az oldalak oldalsávjában található Belépés menüpont használatával.

Ha elfelejtetted a jelszavadat, akkor ugyanott tudsz új jelszót is kérni.

A jelszavadat, vagy az email címedet a profilod beállításainál tudod megváltoztatni.

Ugyanitt tudsz megadni egy becenevet is, amit használni szeretnél a hozzászólásoknál. (Ebben az esetben ne felejtsd el bejelölni, hogy melyik legyen a “Nyilvánosan megjelenő név”.)

A felhasználónevet nem lehet megváltoztatni.

Ha szeretnél, választhatsz magadnak avatárt az automatikusan megjelenő helyett.

Ezt a profilod beállításainál tudod megtenni, az “Avatar” résznél.

Vásárlással kapcsolatos kérdések

Mert a PayPal biztonságos, kényelmes és gyors internetes fizetési módszer, amit világszerte milliók használnak. A PayPal más fizetési módszerekkel ellentétben biztosítja a vevőket csalás esetére, így amellett, hogy fizetni ingyenesen lehet vele, még extra védelmet is jelent a használata.
Nem kell PayPal fiókkal rendelkezned ahhoz, hogy használhasd fizetésre. Ha van MasterCard, Maestro, Visa, vagy American Express kártyád, akkor a PayPal rendszerén keresztül azzal is ki tudod fizetni a tanfolyamot.
Egyáltalán nem bonyolult a használata, de ide kattintva találsz a róla egy tájékoztatót is.